Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAVIO SI CILJ

Nevjerojatni Rakitić vraća se prije svih očekivanja

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
19.11.2018.
u 11:47

U svakom slučaju, treneru Ernestu Valverdeu bi odlično došao njegov raniji povratak jer je Rakitić jedan od ključnih igrača Barcelone i teško je zamisliti prvih 11 bez njega.

Barcelona je u subotu potvrdila kako je Ivan Rakitić pretrpio ozljedu bedrenog mišića igrajući za Hrvatsku protiv Španjolske. Prvotne prognoze, ili bolje reći špekuliranja medija na Pirenejima, bile su da će hrvatski veznjak izbivati 2-: tjedna zbog istegnuća mišića, javlja Goal.

No, nemojte se iznenaditi ugledate li Raketino ime u zapisniku dvoboja Lige prvaka s PSV-om iduće srijede! Naime, Marca donosi informaciju kako se 30-godišnji Barcin veznjak svim silama trudi što prije vratiti na teren.

Derbi španjolske Primere s madridskim Atleticom za vikend neće igrati. Ne bi ga igrao ni da je zdrav jer mora odraditi crveni karton zarađen protiv Betisa, ali zato je Rakitić postavio sebi cilj da se oporavi do gostovanja u Nizozemskoj.

I sam je svjestan, tvrdi Marca, kako će biti jako zamršeno i teško vratiti se na teren u tako kratkom razdoblju, ali pokazuje hrvatski reprezentativac volju da maksimalno ubrza vrijeme rehabilitacije. Ostaje nam za vidjeti hoće li uspjeti u svom naumu. Sjećate se da je u travnju igrao za Barcu protiv Seville iako je imao nekoliko šavova na ruci, a ruka mu je izgledala užasno. Očito je voljni moment kod njega nevjerojatan.

U svakom slučaju, treneru Ernestu Valverdeu bi odlično došao njegov raniji povratak jer je Rakitić jedan od ključnih igrača Barcelone i teško je zamisliti prvih 11 bez njega. Uostalom, pričamo o čovjeku koji je ove sezone 'natukao' već 59 utakmica u dresu Barce i Hrvatske.

Osim toga, igrač je s najviše minuta u redovima katalonskog giganta. Od 18 službenih utakmica, igrao je u njih 17, od toga 15 u početnoj postavi, a 13 je igrao svih 90 minuta.

>> Pogledajte i kako su naši nogometaši pratili finale Đokovića u Londonu

Komentara 3

JA
javor11
12:37 19.11.2018.

seronja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije