Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na internetu

Nevjerojatna priča obišla svijet: Navijača je pogodila lopta, a onda je uslijedio šok...

Stadion
Foto: Pixsabay
21.09.2016.
u 08:59

Davidu Nielsenu dogodila se nezgoda na nogometnoj utakmici koja mu je na kraju spasila život

Nevjerojatna priča iz Danske pojavila se na društvenim mrežama i u vrlo kratkom roku obišla je svijet. Radnja se odvila još krajem kolovoza tijekom prijateljske utakmice između Brondbyja i Kopenhagena, a jednom navijaču dogodila se nezgoda koja mu je na kraju spasila život. Evo što je David Nielsen na Facebooku podijelio s ostatkom svijeta.

"Pozdrav svima. Moje ime je David i ja sam osoba koju je pogodila lopta u glavu tijekom prijateljske utakmice Brondby – Kopenhagen. Želio bih zahvaliti svima, od medicinskog osoblja, zaštitara, navijača koji su se našli u blizini... Svi oni su mi pomogli u tom trenutku, a ispalo je da mi je cijela situacija spasila život. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan i zahvalan svima. Naime, nakon tog događaja otišao sam na preglede i utvrdilo se da imam tumor na mozgu, što uopće ne bih tako rano otkrio da me Kamil Wilczek nije pogodio loptom u glavu", napisao je David pa dodao:

"Na kraju mogu biti sretan što se to dogodilo i što je tamo bilo profesionalno medicinsko osoblje. Sada sam operiran i nastavljam s oporavkom. Hvala svima, vječno ću biti zahvalan svima koji su mi pomogli", ispričao je svoju priču danski navijač.

Komentara 2

HU
hutin
10:10 21.09.2016.

SRETAN OPORAVAK I UČINKOVITO OZDRAVLJENJE

DU
Deleted user
13:45 21.09.2016.

To je imati sreću u nesreći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije