Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Nevjerojatan kiks vratara Liverpoola, redsi ipak do nove pobjede

Leicester Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.09.2018.
u 15:30

Liverpool je pobjedu osigurao u prvom poluvremenu s dva gola koja su zabili Mane i Firmino

Liverpool je stigao i do četvrte pobjede na otvaranju nove sezone Premier lige. Kao gosti su slavili protiv Leicester Cityja 2:1 te tako zadržali maksimalan učinak.

Mogli su redsi povesti već u 6. minuti, no umjesto gola vidjeli smo nevjerojatan promašaj Salaha. Ipak, samo pet minuta kasnije gosti vode i to nakon gola Manea. Iako su lisice nakon toga imale dominaciju, Liverpool je u 45. minuti udvostručio vodstvo preko Firmina.

Nadu Leicesteru vratio je Ghezzal u 63. minuti i to nakon velike pogreške Alissona Beckera, vratara koji je ovog ljeta stigao na Anfield za 63 milijuna eura.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, pa su redsi stigli do 12. boda ove sezone, dok je Leicester ostao na šest.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:54 01.09.2018.

kakav klaun. smješnije golove je primao samo pletikosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije