Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Častio City

Nevjerojatan gaf slavnog suca, ovo ni rođenom bratu ne bi svirao

Manchester City - Šahtar
Foto: Reuters
07.11.2018.
u 22:19

Uzalud su gosti prosvjedovali, pa čak se i rugali sucu

Viktor Kassai, proslavljeni mađarski sudac, propisno je u srijedu navečer zabrljao tijekom utakmice između Manchester Cityja i Šahtara u 4. kolu Lige prvaka

Raheem Sterling se u 24. minuti poput zadnje šeprtlje spotaknuo o travu, ali je djelitelj pravde, ili nepravde ako tako želite, pokazao na bijelu točku. 

Uzalud su gosti prosvjedovali, pa čak se i rugali sucu, Gabriel Jesus je iz najstrožne kazne zabio za 2:0, čime je ukrajinsku momčad praktički osudio na novi poraz u skupini F.

Komentara 4

SS
sokac sa drave
09:57 08.11.2018.

Prije petnaestak godina kada je NJemackoj repki ili bajernu trebao povoljan rezultat obicno je dolazio Sandor Palotaj madzarski sudac.Tv novinar pita Beckenbauera zasto je dobro da nam cesto sudi Palotaj.Recimo da nam nikada nije ucinio nista nazao odgovara Franz.

KO
kordunmoj75
05:52 08.11.2018.

Ma gdje si vidio da madjar more biti sudija u nogometu......

DU
Deleted user
04:33 08.11.2018.

haha,nigdje clanka o realu jer skocimis nije igrao a real dao 5kom.nama su lagali da je on neki vrlo vazan lik u realu ono obicna prevara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije