Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDY 500

Nevjerica na tribinama: Stravičan sudar legende Formule 1, punom brzinom udario u zid

Fernando Alonso
Foto: Screenshot/Twitter
1/5
16.05.2019.
u 10:17

Danas 37-godišnji Alonso je dvostruki prvak Formule 1 (2005. i 2006. godine). Nakon što je napustio Formulu 1, odmah je slavio na utrci 24 sata Le Mansa

Legendarni vozač Formule 1 i dvostruki F1 prvak Fernando Alonso doživio je stravičan sudar na treningu uoči utrke Indy 500.

Alonso je tijekom treninga izgubio kontrolu nad bolidom i pri punoj brzini udario najprije u jedan, a onda i u drugi zid. Između dva sudara sa zidovima bolid se malo i podigao te odskočio od staze. 

Iako je sve izgledalo stravično, na svu sreću Alonso je prošao bez težih ozljeda.

Sam je izašao iz smrskanog bolida te je odmah prebačen na pretrage u bolnicu gdje je utvrđeno da nema težih povreda, tek pokoja ogrebotina. Danas 37-godišnji Alonso je dvostruki prvak Formule 1 (2005. i 2006. godine). Nakon što je napustio Formulu 1, odmah je slavio na utrci 24 sata Le Mansa

Video sudara pogledajte ovdje

>>> Pogledajte kako je ova žena pokušala zaustaviti jureći automobil

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije