Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAVIO REKORD
Povratak na članak

Neviđeno: Srpski golman je primio samo četiri gola u 30 minuta...

U drugom dijelu je na gol stao rodrigo Corralles, a Vespremovci nisu stali s golijadom pa su na kraju svoje sedme pobjede u domaćem prvenstvu nastavili stopostotni učinak rezultatom 38-11

Komentari 5

Avatar Cornelius
Cornelius
13:24 14.10.2020.

Gospon urednik: vaša keva+jedna četveronožna domaća životinja+izvjesna oplodna radnja! Pa vi i dalje Hrvate davite sa vašim rođacima iz zapadne turske.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:34 14.10.2020.

To je dokaz kako su Dotičnici nadareni za rukomet. Aktualni su prvaci kolubarskog regiona (Valjevo,Mionica, Ljig, Osečina, Lajkovac i Ub ).

VL
Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:23 14.10.2020.

Da je pravi srbo, primio bi 3 komada, a ne četiri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.