Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cirkus!

Neviđene scene u Srbiji: Igrači sjedili na igralištu, ispucavali lopte na tribine...

Spartak - Borac
Twitter
19.11.2017.
u 22:47

Kad je sudac dosudio jedanaesterac za Spartak uslijedili su žestoki prosvjedi igrača Borca pa je sudac isključio dvojicu...

Nevjerojatnim scenama svjedočili su gledatelji u Subotici na utakmici 17. kola srpske Super Lige. Domaći favorizirani Spartak slavio je protiv Borca iz Čačka sa 3:1, a pravi cirkus počeo je u 42. minuti.

Gosti su prije toga neočekivano poveli, a u spomenutoj minuti sudac je dosudio jedanaesterac za domaćina. Uslijedili su žestoki prosvjedi igrača Borca pa je sudac isključio dvojicu.

 

Ostali igrači potom su iz protesta sjeli na igralište i neko vrijeme nisu željeli igrati. Ipak, susret je nastavljen, no gostujući igrači svako malo ispucavali su loptu izvan granica igrališta, a posebno je u tome prednjačio vratar Vladimir Bajić.

Scene iz Subotice brzo su obišle svijet jer je na utakmici bilo i dvadesetak Engleza, među kojima i skaut Manchester Cityja. 

Crvena zvezda vodeća je na ljestvici s 42 boda, Spartak je treći s 32, a Borac posljednji s 10 bodova.

 

Komentara 7

DU
Deleted user
00:56 20.11.2017.

Baš gledan kako to da nema ništa o Srbiji kad ono gle čuda ipak ima.

Avatar x-y
x-y
09:52 20.11.2017.

svi sjedahu, i onda ustase.... salim se malo, nista zlonamjero....

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
00:05 20.11.2017.

Najjaci su ovi Englezi. To su groundhopperi, ljudi kojima je cilj da u zivotu obidju sva moguca mesta gledajuci fudbalske utakmice. Ovako nesto sigurno nece zaboraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije