Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVERZIJA

Nevjerojatno! Policija pazi na trafostanice, pojedinci planirali ostaviti Poljud bez struje!

Policija, Poljud
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
10.10.2019.
u 13:13

Podsjetimo, današnja utakmica je povratak vatrenih na Poljud nakon četiri godine i utakmice s Italijom kada je iscrtana svastika na travnjaku splitskog stadiona

Uoči utakmice Hrvatske i Mađarske na Poljudu Split je pun policije, a iz svih krajeva Hrvatske stigla je specijalna policija

Ispred svakog hotela u kojem se nalaze mađarski navijači nalaze se minimalno dva policajca koji paze da sve prođe bez nereda, a uz njih je i minimalno jedan policijski kombi. 

Također, u cijelom gradu, na svim važnijim punktovima nalaze se policijske snage, a posebno na rivi i u blizini stadiona. 

Kako doznaje Večernji list od izvora bliskih policiji, pod posebnom prismotrom su trafostanice koje napajaju Poljud strujom.

Razlog je taj što je do policije stigla informacija da pojedinci žele izvesti diverziju kako bi Poljud ostao bez struje tijekom utakmice.

Podsjetimo, današnja utakmica je povratak vatrenih na Poljud nakon četiri godine i utakmice s Italijom kada je iscrtana svastika na travnjaku splitskog stadiona. 

Rasprodan stadion u rekordnom roku dokaz je da je Split uz vatrene, a nadamo se kako pojedinci neće pokvariti tu sliku

>>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao uoči Mađarske

 

 

Ključne riječi

Komentara 80

Avatar anlaser
anlaser
13:34 10.10.2019.

Divljanje huligana bi trebalo okvalificirati kao terorizam i strpati ih na robiju od 5.godina pa na više .

DU
Deleted user
13:42 10.10.2019.

Kako je to žalosno kao da ne dolazi reprezentacina Hrvatske. Koji debil moraš biti da ideš protiv svoje repke.?

LJ
ljutko
13:20 10.10.2019.

Sada vam je jasno zašto Split već godinama nije domaćin reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije