Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA NA SNIMANJE GLAVE

Neuništivi Cro Cop ovo je napravio prvi put nakon moždanog udara

Cro Cop
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
21.03.2019.
u 07:46

"Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice. Kad kažem lagani onda je to samo lagana tonizacija bez napora, u trajanju 15 min jer drugo ništa ne smijem raditi."

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović odradio je prvi trening nakon moždanog udara i izlaska iz bolnice.

"Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice. Kad kažem lagani onda je to samo lagana tonizacija bez napora, u trajanju 15 min jer drugo ništa ne smijem raditi. Iako po protokolu ne bih smio ni ovo, iako radim samo lagane mišićne kontrakcije, ali već puna četiri i pol tjedna nisam napravio ništa, baš ništa osim laganih šetnji. I moram mirovati tri mjeseca do kontrolnog snimanja glave.ovaj update ide radi milijun savjeta i uputa koje sam dobio nakon ove objave, kao da sam ne znam što smijem i što ne. Ali, hvala svima jer je sve to u dobroj namjeri. P.S. Uteg sam uzeo samo radi slikanja - poručio je Mirko na Facebooku.

Podsjećamo, Cro Cop je nedavno otkrio da je imao moždani i da nikad više neće ući u ring.

- Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo u redu. Bolovi su me smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvijest! Cijela bolnica to zna, imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila - rekao je tada Filipović.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa


 
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:06 21.03.2019.

nikada nisam volio taj "sport" kojim se on bavio, dapače, zgražam se nad tim, ali on, kao čovjek mi je neizmjerno drag, a sada, nakon iskrenog i otvorenog priznanja svog problema s moždanim udarom, još ga više cijenim.Mogao je šutiti, izmisliti druge razloge zašto iznenada zauvijek i konačno prekida karijeru, ali rekao je istinu. Bravo Mirko, pazi se, i samo lagano i polako, želim ti da još dugo, dugo poživiš u sreći, okružen svojom obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije