Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐAO GA JE

Neugodne scene u Engleskoj, slavni nogometaš napao navijača

Eric Dier
Foto: PA Images/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.03.2020.
u 09:10

Napravio je ono što profesionalci inače ne mogu, a bi baš svi. Ali nije to smio - rekao je Jose Mourinho, trener Tottenhama

Nogometaši Norwich Cityja izborili su plasman u četvrtfinale engleskog FA kupa nakon što su na gostovanju u Londonu pobijedili Tottenham boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 3-2 nakon što je utakmica završila 1-1.

Tottenham je poveo u 13. minuti preko Jana Vertonghena, a izjednačio je švicarski Hrvat Josip Drmić u 78. minuti.

Kako se rezultat više nije mijenjao, ušlo se u lutriju kaznenih udaraca, a u junaka se prometnuo nizozemski vratar Tim Krul koji je obranio dva udarca igračima Tottenhama.

Nizozemac je zaustavio udarce Troya Parrotta i Gedsona Fernandesa, dok je Erik Lamela pogodio okvir gola. U suparničkim redovima promašio je tek Kenny McLean.

Domaći su navijači bili ljuti nakon poraza pa su krenuli i vrijeđati igrače, a sve je prešlo granice dobrog ukusa kada je engleski reprezentativac Eric Dier krenuo u obračun s navijačem na tribini. Došlo je i do naguravanja, a moralo je intervenirati i osiguranje. 

- Napravio je ono što profesionalci inače ne mogu, a bi baš svi. Ali nije to smio - rekao je Jose Mourinho, trener Tottenhama.

>>> Pogledajte izjave aktera nakon velikog derbija

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije