Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Netko od Hrvata danas će osvojiti trofej, u igri su Modrić, Jakić i Smolčić

FRA, UEFA CL, FC Liverpool vs Real Madrid
EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
10.08.2022.
u 14:02

Na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju trofej će sigurno uzeti netko od hrvatskih igrača jer Luka Modrić u dresu je kraljevskog kluba, a na drugoj strani su Kristijan Jakić i Hrvoje Smolčić.

Za prvi europski trofej ove sezone, Uefin Superkup, borit će se pobjednik Lige prvaka Real Madrid i pobjednik Europske lige Eintracht iz Frankfurta (Arenasport 1P, 21 sat).

Na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju trofej će sigurno uzeti netko od hrvatskih igrača jer Luka Modrić u dresu je kraljevskog kluba, a na drugoj strani su Kristijan Jakić i Hrvoje Smolčić.

Real i Eintracht sastat će se prvi put nakon 1960. godine i finala Europskog kupa kada je Real slavio 7:3. Carlo Ancelotti ima tu sreću da sada nitko od njegovih igrača ne vuče nikakve ozljede, no možda će ih mučiti neuigranost jer domaće prvenstvo za njih počinje tek 14. kolovoza. Što se Frankfurta tiče, trener Glasner već zna da ne može računati na Jérômea Onguénéa zbog ozljede bedra, a izvan stroja mu je i Aurélio Buta koji se oporavlja od operacije koljena.

Eintracht je svoju sezonu u Bundesligi otvorio 5. kolovoza i upisao poraz 1:6 od Bayerna, što ne budi optimizam.

Kapetan hrvatske reprezentacije trebao bi biti u prvih 11 Ancelottijeve momčadi, dok će Jakić i Smolčić svoju priliku vjerojatno čekati s klupe. Ovo su mogući sastavi za današnju utakmicu:

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy: Kroos, Casemiro, Modrić: Valverde, Benzema, Vinícius Júnior.

Frankfurt: Trapp; Touré, Tuta, N'Dicka; Knauff, Sow, Rode, Lenz; Kamada, Götze; Borré.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije