Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALERGIJSKA REAKCIJA

Nesvakidašnja situacija: Počela se gušiti u Lepoglavi, zaboravila uzeti lijek

Ivana Bokšić
Foto: MetkovicNet
16.07.2020.
u 11:20

Prema pravilima HNS-a, moglo bi se dogoditi da utakmica bude registrirana s 3:0 u korist Lepoglave, a moguće je i oduzimanje bodova, od 1 do 6 na štetu Neretve

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Lepoglavi, na utakmici ženske nogometne Lige za ostanak. Igrali su domaća Lepoglava i Neretva. Utakmica je prekinuta u 31. minuti, kod rezultata 1:1.

Ekipa iz Metkovića stigla je sa samo 11 nogometašica, ali krenule su u susret sa samo njih devet. Naime, dvije od jedanaest prijavljenih igračica nisu imale navršenih 16 godina niti dokaz o obavljenom specijalističkom liječničkom pregledu te im nije dozvoljen nastup. Čak su Metkovke i s dvije igračice manje povele u 5. minuti, ali ih je uskoro zbog ozljeda i bolesti ostalo samo šest na travnjaku zbog čega je po pravilima sutkinja Ivana Martinčić odsvirala kraj.

Prvo se ozlijedila Ana Mandić, a Ivana Bokšić se počela gušiti uslijed alergijske reakcije na travu, a zaboravila je uzeti propisani lijek. Prema pravilima HNS-a, moglo bi se dogoditi da utakmica bude registrirana s 3:0 u korist Lepoglave, a moguće je i oduzimanje bodova, od 1 do 6 na štetu Neretve.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:53 17.07.2020.

Ne da bi se moglo dogoditi, već utakmicu treba registrirati rezultatom 3:0 u korist Lepoglave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije