Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH JE NAJVIŠE PATILA

Nesuđeni Modrićev nasljednik prisjetio se rata: Tu sliku neću zaboraviti

Gianluigi Buffon - Mario Mandžukić - Miralem Pjanić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.02.2018.
u 08:46

- Tottenham me htio, vidjeli su u meni zamjenu za Luku Modrića koji je otišao u Real. Rekao sam im da ne vjerujem da je pravo vrijeme za to i nisam htio otići.

Vraća se Liga prvaka! I to dvobojima Basela i Manchester Cityja te Juventusa i Tottenhama.

Utakmicu u Torinu najavio je veznjak stare dame Miralem Pjanić koji je prije šest godina trebao zamijeniti Luku Modrića u Tottenhamu.

- Tottenham me htio, vidjeli su u meni zamjenu za Luku Modrića koji je otišao u Real. Rekao sam im da ne vjerujem da je pravo vrijeme za to i nisam htio otići. Želio me i Arsenal, no o svakoj odluci sam dobro razmislio. Za mene ne bi bio dobar potez odlazak u neku englesku momčad - otkrio je Pjanić za Telegraph.

Gianluigi Buffon - Mario Mandžukić - Miralem Pjanić
1/11

Bh. veznjak se prisjetio i rata zbog kojeg je morao odseliti s obitelji u Luksemburg.

- Otac nas je odveo u Luksemburg i to je bio moj drugi dom. Rat je bio loš za cijelu Jugoslaviju, posebno za BiH koja je najviše patila i doživjela velike nepravde.

U BiH se vratio 1996. 

- Sjećam se američkih vojnika koji su bili u mirovnoj misiji i davali sve od sebe da smire situaciju. To neću nikada zaboraviti - ističe Pjanić te dodaje da se u njegovoj obitelji uvijek pričalo materinjim jezikom i da su preferirali bosansku tradiciju.

Pjanić je mogao birati između Francuske, Luksemburga i BiH.

- Izabrao sam BiH jer sam osjećao da je važno pokazati da se san može ostvariti.

Komentara 3

DA
dalibla
09:14 13.02.2018.

opet region

LA
lazio
09:04 13.02.2018.

da nije bilo rata sada bi cuvao ovce u zvorniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije