Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga u tijeku

Nestao avion s najskupljim igračem bogatog kluba iz Premier lige

Emiliano Sala
Foto: Instagram/emilianosala9
22.01.2019.
u 10:09

Bio je najbolji strijelac jesenske polusezone kluba koji vodi Vahid Halilhodžić s 13 golova, a to mu je omogućilo bogati transfer u Veliku Britaniju i Premier League

Emiliano Sala, 28-godišnji argentinski napadač Cardiffa (28) odletio je u Nantes pozdraviti se s donedavnim suigračima prije definitivnog odlaska u Cardiff, za koji je potpisao za vikend uz rekordnu odštetu od 17 milijuna eura.

Bio je najbolji strijelac jesenske polusezone kluba koji vodi Vahid Halilhodžić s13 golova, a to mu je omogućilo bogati transfer u Veliku Britaniju i Premier League. Nakon pozdrava s bivšim suigračima ukrcao se u mali avion tipa Piper Malibu koji je nestao između Francuske i Engleske, piše Mirror

U njemu su bili samo Sala i pilot.

Policija je objavila da je avion nestao u ponedjeljak u 20.30 sati, a danas u 8 sati potraga je nastavljena. 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
10:37 22.01.2019.

Ni dan ni sat ne znas kad te nece biti bez obzira na bogatstvo.

BA
ban
13:37 22.01.2019.

novi mali avioni typ piper maras mogu se narucit u hrvatskoj po snizenim cijenama. tako da nema problema zbog jednog izgubljenog.

Avatar patkovic
patkovic
11:33 22.01.2019.

brzina krnjina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije