Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB ISPRED SAN SIRA

Neredi u Milanu! Policija suzavcem po navijačima Rijeke

Foto: Jurica Galoic/Pixsell
28.09.2017.
u 19:42

- Nisu nam dozvoljavali ni da odemo po vodu ili da odemo negdje obaviti nuždu, jednostavno su nam rekli da moramo biti na tom mjestu do početka utakmice, iako je ostalo još četiri, pet sati vremena.

Susret između Milana i Rijeke u Europskoj ligi ipak nije mogao proći bez incidenata. Nekoliko sati prije početka utakmice došlo je do sukoba između Aramade i lokalne policije kraj stadiona San Siro.

- Nisu nam dozvoljavali ni da odemo po vodu ili da odemo negdje obaviti nuždu, jednostavno su nam rekli da moramo biti na tom mjestu do početka utakmice, iako je ostalo još četiri, pet sati vremena. Bilo je u toj masi navijača svakakve populacije, od ultrasa do obitelji s djecom koje su željeli posjetiti centar grada - rekao je jedan od svjedoka događaja za Novi list.

Nakon neuspješnih pregovora s policijom najvatrenijim navijačima popustili su živci i prema policiji su poletjeli razni predmeti. Ubrzo je policiji stiglo pojačanje pa je došlo do incidenata u kojima je policija koristila i suzavce.

Sukob je okončan tako što je skupina onih najratobornijih stjerana u jedan kut parkirališta, a velika većina navijača, koja nije sudjelovala u sukobu, ipak je puštena da krene prema gradskom centru. Još nije poznato koliko je pripadnika Armade uhićeno.

Komentara 21

NV
NV
19:55 28.09.2017.

Pa kak sad? Zar nisu samo delije barbari? Ne pljujmo po drugima jer se pljuvačina vrati!!!

Avatar CHOW
CHOW
20:05 28.09.2017.

Usput, Zvezda vodi. ...

Avatar debela koli
debela koli
20:08 28.09.2017.

Ajmo sad, ko su fašisti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije