Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalni boks
Povratak na članak

Nepovoljna odluka WBC-a! Filipa čeka oštra kazna bude li nastupio na Igrama

Na dvije godine WBC će suspendirati svakog boksačkog profesionalca koji nastupi na Olimpijskim igrama. Taj će biti skinut sa WBC-ovih rang lista i neće se moći boriti za WBC-ove pojaseve

Komentari 5

VK
vječni krojf
08:51 29.10.2019.

Ako Hrgovica suspendiraju, nece Thompsona i on bi mogao nastupati dalje.Hrgovic bi sa amaterima boksao i kako ga nije sramota.U profi boksu nikada nece postati veliki i ako i bude dobar nece imati svjetsku podrsku koju drugi imaju i moci ce pjevati sa Perkovicem po lijepoj nasoj.Svijet ne voli Nacizam pogotovu u sportu i taj cirkus na njegovim borbama ce ga kostati karijere.Neznam sta mu to treba, i smatram da je to strah u pitanju pa ga onda Thompson hrabri,napuni ga mrznjom prema svakom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.