Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi čim prije u ring

To će biti žestoka borba: Neporaženi kineski div zaprijetio Hrgoviću!

Zhilei Zhang
Foto: https://www.instagram.com/zhileibigbangzhang/
1/3
10.11.2020.
u 08:47

Kinez ima omjer od 22 pobjede iz jednakog broja nastupa uz 17 nokauta

Najboljem hrvatskom teškašu Filipu Hrgoviću mogla bi se uskoro ispuniti želja. Naime, nakon pobjede protiv Amerikanca Rydella Bookera, javno je prozvao mnoge boksače.

Zatražio je meč protiv boraca iz samog vrha, pa ekspresno dobio odgovor kineskoga diva i bivšeg srebrnoga olimpijca iz Pekinga, Zhanga Zhileija, piše Croring.

Kinez se borio na istoj priredbi kao i Hrgović i pobijedio Devina Vargasa prekidom u četvrtoj rundi, pa sada ima omjer od 22 pobjede iz jednakog broja nastupa uz 17 nokauta.  

- Želim se vratiti u veljači, možda i ranije, potpuno sam spreman. Namjeravam sljedeće godine biti vrlo aktivan. Hrgović? Dovedite mi ga, idemo boksati - odvratio je na izazov taj 198 centimetara visoki boksač.

Zhilei je srebrni olimpijac iz Pekinga, a osim te spomenute olimpijske medalje na domaćem terenu, gdje je u finalu zapeo protiv Roberta Cammarellea, Kinez je zapažen nastup imao i četiri godine kasnije u Londonu.

Borio se u drugom kolu protiv Anthonyja Joshue te je kasnijem osvajaču zlata pružio značajan otpor. Joshua je slavio rezultatom 15-11, dodaje stranica Fightsite.

Budući da se nalazi pod ugovorom s istim promotorom kao Filip, a ne bi imao financijske zahtjeve poput nekih drugih s 'El Animalovog' popisa, vjerojatno bi se ovaj meč dalo lako ugovoriti.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
12:34 10.11.2020.

od svih podebljanja mogli ste i staviti ime kineza isto podebljano :)

ZA
zagreb80
09:46 10.11.2020.

To ono tak ide u sportu , idemo se šorati . Zar se nemogo civilizirano dogovoriti za meč :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije