Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Nepogrešivi Durant i savršeni Španjolac Ibaka slomili Spurse

Durant
PIXSELL
03.06.2012.
u 15:11

Kevin Durant bio je nezaustavljiv u posljednjoj četvrtini četvrte utakmice finala Zapadne konferencije u kojoj je njegova Oklahoma City pobijedila San Antonio sa 109:103 i izjednačila seriju na 2-2

Thunderova je zvijezda ukupno ubacila 36 koševa. Spursi su tijekom utakmice bili u rezultatskom minusu, a u posljednjoj četvrtini došli su na samo četiri koša zaostatka. No, tada Durant uzima sve u svoje ruke i sa šesnaest koševa zaredom Thunderi ponovo stvaraju razliku za konačnu pobjedu.

- Kada takav igrač uđe u ritam teško ga je zaustaviti. Nemoguće ga je bilo čuvati - kazao je Jackson, koji nije uspjevao čuvati Duranta.

Uz Duranta, u momčadi Oklahome Cityja odličan je bio i Španjolac Serge Ibaka koji je ubacio rekordan broj koševa u karijeri - 26, uz savršeni šut iz igre (11 od 11). Izvrsnom igrom Španjolac je zasjenio Russella Westbrooka i Jamesa Hardena koji su zajedno ubacili 18 koševa.

- I Ibaka je bio sjajan. Otkako je stigao u ligu izvrsno radi na svom skok-šutu. Napokon mu se isplatio naporni rad – kazao je Durant.

Thunderi su s dvije domaće pobjede izjednačili omjer u seriji. San Antonio je do tada imao niz od 20 pobjeda!

- Njihovi centri su napravili razliku u ovoj utakmici. Ibaka i Perkins bili su odlični. Imamo mnogo posla do pete utakmice – kazao je Tim Duncan koji je ubacio 21 koš za Spurse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije