Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CVJETAJU RUŽE

Neodoljiva Riječanka pohvalila se darom slavnog tenisača

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/10
09.03.2021.
u 09:45

Riječanka je nešto iza ponoći u svoje instagramske priče dodala i fotografiju njihova strastvenog poljupca

Barbara Šegetin, atraktivna Riječanka koja se proslavila kao reality zvijezda, pohvalila se na svom profilu na Instagramu kako je mazi i pazi Damir Džumhur, trenutačno 125. tenisač svijeta.

Slavni sarajevski sportaš Barbari je u povodu Dana žena darovao divan buket crvenih ruža u obliku srca, u koji je bijelim ružama upisano prvo slovo njezina imena.

Riječanka je nešto iza ponoći u svoje instagramske priče dodala i fotografiju njihova strastvenog poljupca, a isti je kamerom zabilježeni trenutak i tenisač uvrstio na svoj profil.

Podsjetimo, Šegetin i Džumhur vezu su potvrdili početkom siječnja, a njihove objave na društvenim mrežama govore da ne mogu jedno bez drugoga. 

Podsjetimo, nekadašnja stanarka Big Brothera do sada je dva puta bila zaručena, a javnost zna tek toliko da je donedavno bila u vezi s crnogorskim ugostiteljem koji ima kafiće po Beogradu.

Džumhur je već niz godina na glasu kao veliki zavodnik, a ovdašnji mediji su ga vezali uz regionalne ljepotice Dejanu Živković, Rialdu Karahasanović i Helenu Topalović.

 

Ključne riječi

Komentara 11

NA
Nale50
09:48 09.03.2021.

....po čemu je Džumhur "slavni " tenisač????

DM
drazen.muhvic
09:52 09.03.2021.

Po čemu je ona neodoljiva?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
09:57 09.03.2021.

Slavan je zato sto je pola bosnjo , a ispod je 500. mjesta na ATP listi , svejedno je najbolji sportas u svom narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije