Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTRO NAKON

Nevjerojatan sukob oko Dinama: Egipćanin ga vrijeđao, pa dobio žestok odgovor Irca!

Dinamo - City
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
12.12.2019.
u 09:21

nakon što je Egipćanin shvatio kako njegovi komentari nisu najbolje 'sjeli' dinamovcima, ispričao se. Ispričavam se prijatelji, šalio sam se, podržavam Hrvatsku jer ima odlične igrače, nadao sam se da ćete osvojiti Svjetsko prvenstvo. Želim vam puno uspjeha iz Egipta - poručio je

Dinamo se oprostio od Lige prvaka porazom od Manchester Cityja, gosti su slavili s 4:1 u Maksimiru, iako je Dinamo poveo i u prvom poluvremenu izgledao jako dobro. Nažalost, neće plavi nastaviti niti u Europskoj ligi, jer Atalanta je pobjedom 3:0 stigla do drugog mjesta, a Šahtar je završio treći.

Ipak, nogometaši plavih ipak su dobili ovacije sa sjeverne tribine. Oni su ih, barem kroz nekoliko elemenata, i zaslužili.

Dinamo je protiv Atalante u prvom kolu prezentirao jednu od svojih najboljih europskih izvedbi u povijesti i ostvario rekordnu pobjedu. Dinamo je toga tjedna bio vijest broj jedan u Ligi prvaka, a takav status do sada je bio zavrjeđivao samo rekordnim porazima.

>>> Pogledajte komentar naših novinar Tomislava Dasovića i Roberta Junacija na utakmicu

Mislav Oršić, Dani Olmo i Bruno Petković tih su dana bili među najtraženijim svjetskim nogometašima, a nakon ispadanja iz Europe navijači plavih su na službenoj Facebook stranici zagrebačkog kluba većinom pisali pozitivne komentare

Bilo je tu i dobronamjernih kritika na igru, ali pažnju su privukli neočekivani gosti na Dinamovom profilu. 

Naime, žestoka rasprava se odvijala između Egipćanina, navijača Dinama i Irca!

Sve je krenulo lijepim komentarom jednog navijača Dinama koji je usporedio sadašnji Dinamo s onim ranijim momčadima koje su se, blago rečeno, sramotili u Ligi prvaka.

- Kada se sjetim prošlog nastupa u LP-a onda je ovo za mene uspjeh! Bravo Dinamo, svaka čast, život ide dalje i Dinamo se voli zauvijek! Naši klinci idu dalje i ostali su u Europi, dočekali proljeće, što je fantastičan uspjeh! - napisao je navijač. 

Ubrzo se ukazao Egipćanin s nedoličnim komentarom.

- Dinamo Zagreb, idi u smeće, Liga prvaka je veća od tebe - poručio je s profila koji, barem tako izgleda, nije lažan. Očekivano, krenuli su komentari Dinamovih navijača koji su mu uzvraćali raznim epitetima. Egipćanin je još dodao.

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza

- Dinamo Zagreb je slaba momčad, nadam se da će egipatski Zamalek u prijateljskoj utakmici imati priliku pobijediti ih - smatra on. 

Tada se javio i jedan irski ljubitelj nogometa kako bi zaokružio ovu internacionalnu raspravu u komentarima. 

On je bio pun hvale za naš nogomet. 

Hrvatska je jedna od najboljih momčadi u Europi. S relativno malom populacijom iz godine u godinu proizvode nevjerojatne nogometaše - poručio je Irac, a nakon što je Egipćanin shvatio kako njegovi komentari nisu najbolje 'sjeli' dinamovcima, ispričao se. 

- Ispričavam se prijatelji, šalio sam se, podržavam Hrvatsku jer ima odlične igrače, nadao sam se da ćete osvojiti Svjetsko prvenstvo. Želim vam puno uspjeha iz Egipta.


 

Komentara 4

ZO
zovar1
12:44 12.12.2019.

ove sezone vidjeli smo dva lica dinama. jedan dinamo pun samopouzdanja , hrabar, organiziran , sastav koji je u svakom trenutku znao što treba igrati i to je bilo tako do 90 -te minute protiv šaktara.i onda je netko spustio roletne, dinamo je ponovo bezidejan ,uplašen, ne organiziran i u napadu i u odbrani, naime i protiv atalante i protiv citija su dobro prošli, to je bio ponovo onaj stari dinamo -vreća za napucavanje.ali svako zlo za nešto dobro treba skupiti glave vidjeti gdje se pogriješilo, napraviti novi plan , vidjeti s kojim igračima se ubuduće može raspolagati , napuniti rezervoar samopouzdanja i ponovo krenuti u europu. nisam navijač dinama ali mu želim puno uspjeha. ovu ćemo sezonu pamtiti sa pomiješanim osjećajima malo šećera i malo pelina.

DH
dalibor.hren
11:15 12.12.2019.

Tek sad vidimo koliko su bile skupe dvije minute protiv Šahtara!!!

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
09:58 12.12.2019.

Egipcanin iz kalesije , kao i na vecernjaku brdo komsijskih laznih profila pljuje po Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije