Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA UTAKMICA

Bjelica odbio pružiti ruku treneru Hajduka pa objasnio: Sa svima sam se rukovao osim s njim

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
04.10.2021.
u 07:50

U Hajduku su bili iznenađeni Bjeličinom gestom

Burno je bilo sinoć na susretu Osijeka i Hajduka (1:1) u Gradskom vrtu.

Gostujući navijači nakon utakmice ružno su vrijeđali Nenada Bjelicu, a trener Osijeka nakon utakmice nije pružio ruku treneru Hajduka Jensu Gustafssonu

U Hajduku su bili iznenađeni Bjeličinom gestom, a on je to objasnio na sljedeći način:

– Svima na klupi dao sam ruku osim njemu jer nije kulturan i ne zna se ponašati kako dolikuje treneru koji sjedi na Hajdukovoj klupi. A prije utakmice pružio sam mu ruku bez obzira na to što on u Splitu prema meni nije učinio isto – rekao je Bjelica za Slobodnu Dalmaciju.

A u susretu Osijeka i Hajduka strijelci su bili mađarski nogometaši. Osijek je poveo u 9. minuti pogotkom Laszla Kleinheislera, a u 19. minuti konačni rezultat postavio je Gergo Lovrencsics.

>> Pogledajte i emisiju s Nikolom Jurčevićem

Ključne riječi

Komentara 23

MO
modovisisajteMaraschino
08:05 04.10.2021.

što ne pišete da je utakmica do 15 min bila ok, poslije negledljiva i živi užas.... i to su ekipe koje pretendiraju na naslov i europu? 6 dana u tjednu hlade muda i odigraju jednu ligašku utakmicu i eventualno kup sa ekipama iz 3. lige, te ne mogu u toj jednoj ligaškoj utakmici trčati od umora... i onda su DInamo i sudci krivi.

PS
popevke sAm slagal
08:28 04.10.2021.

Jadni hajdukovci nisu mogli ovu noć spavati užasnuti jer se Bjelica nije rukovao sa njihovim trenerom. Svaki oblik nekulture totalno im je stran i neprihvatljiv. Fini neki ljudi.

LI
linkser2
08:24 04.10.2021.

Laki je opet neurozan, heheh... dajte mu još forinti da se smiri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije