Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Nenad Bjelica izgubio živce: To je obično sr...! Meni to ne treba

- VAR je obično s... Što će nam tehnologija kad ne pomaže? Meni ne treba! Što se mene tiče, nikad ne treba. Uvijek su interpretacije. To je cirkus što rade od VAR-a. Ja sam apsolutno protiv VAR-a jer ne pomaže. Ne pomaže! - rekao je poprilično ljutiti Bjelica.

Komentari 48

NI
nikola1975
23:53 06.11.2019.

Pogledajte postavljanje sudca kada Šahtar napada na Dinamovu desnu stranu. Konstantno ometa napad obrambenog igrača na onog napadača koji prima loptu. Penal je prvobitno sudio za drugu situaciju u kojoj se sam igrač Šahtara spotakao.

VL
AK
Akbar
23:24 06.11.2019.

A tko vam je reko da je utakmica gotova

VL
CA
canon60
23:26 06.11.2019.

Sjetitete se finala prošle godine. Isti scenario samo od drugog seronje.

VL
UV
Uvjekprotiv
07:17 07.11.2019.

Penal je bio! Ali SUDAC je svirao penal na igraču na kojem nije bilo faula a tek nakon VARa je dosudio faul na golman. A pitanje je zašto se VAR nije oglasio nakon faula na Ademiju! To je problem i zato Bijelica kaže da je VAR sr...!

VL
GR
gragakarlovac
23:41 06.11.2019.

Sve ćisto, golman dobio udarac, ćisti penal. Dinamo ispao naivan, po 100 put, nažalost.

VL
NP
Nema predaje
23:56 06.11.2019.

Potpuno bespotreban foul i to još na golmanu. Pa neće ti valjda golman zabiti, mislim moguće je ali golman čak nije bio niti u prilici za gol. U svakom slučaju bilo je i loše suđenje. Nemam riječi, šokantna utakmica.

VL
BU
Bubalamala
07:00 07.11.2019.

VAR je zanijemio u dva slučaja nad Ademijem. 1. kod onog prodora je bilo kontakta za jedanaesterac! 2. Ademi je udaren u šesnaestercu isto onako kako su Ukrajinci dobili taj prekršaj za treći gol. VAR je oštetio Dinamo to je više nego očito ! Ako postoji VAR onda je dužan svaku spornu situaciju u šesnaestercu provjeriti ! Za njemačkog suca mogu samo dodati da je bio prvi koji je poslan kući na SP u Rusiji iako je Njemačka ispala pa to dosta govori o njegovom suđenju !

VL
SV
stjepan v.
00:29 07.11.2019.

5 minuta bez- DIScipline- moj trenere. samo 5 minuta do tri boda......

VL
SV
svrake
00:18 07.11.2019.

ako je sudac htio biti dosljedan i posten do kraja onda je trebao dati zuti zbog simuliranja onom zbog koga je prvotno i sudio penal

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:00 07.11.2019.

Meni je utakmica bila jedna od najljepših koja je ikada organizirana u Zagrebu. Rezultat je pravedan jer Ukrajinci i Brazilci su pogodili prečku pred sam kraj utakmice, to se u navijačkom žaru zaboravlja. Bilo je očito da Bjelica nije uspostavio disciplinu unutar tima i mladi igrači su jednostavno počeli misliti da je sve gotovo. Potpuno nepotreban je bio napad na njihovog golmana iz kojeg je golman u napadu gurnut objema rukama pao a da je bio bez lopte. Taj penal ide na dušu mladog igrača ali, ponavljam, i na Bjelicu koji ih nije uspio disciplinirati i naučkiti oprezu u odlučujućim trenucima kada je ulog u igri ogroman. Sada Bjelica koji je puno truda uložio u momčad, prvo treba tražiti uzroke kod sebe. Sudac mi je izgledao sasvi m dobar, isključivao je po istim kriterijima, penal je bio, što hoćemo više? Dinamov tim treba se naučiti disciplini, ne opustiti se kod izglednog vodstva za pobjedu. Sahtar je puno skuplji i iskusniji tim s bogatim europskim iskustvom. Ova sezona je veliki iskorak za Dinamo ali nevolje oko odlaska Olma, izvrsnog nogometaša i dobro odgojenog mladića, čekaju Dinamo nakon njegovog odlaska. Ja ću žaliti za Olmom, rekao bih da je to najbolji strani igrač koji je ikada došao u Dinamo i koji je osvojio učenjem hrvatskog jezika, ponašanjem i izvrsnim igrama baš u svakoj utakmici. Što da kažem, nemamo za čim žaliti, Dinamo je pokazao vrhunsku igru i nedostatak međunarodnog iskustva u odlučujućim trenucima. Prekrasna utakmica, pravi nogomet!

VL
Avatar Forest Trump
Forest Trump
07:56 07.11.2019.

Utakmica počinje i završava prvim i posljednjim zviždukom sudca a ne kad to igrači misle !!!!

VL
MU
muh
06:45 07.11.2019.

Da nije Bjelica obično sr.... utakmica je gotova kad sudac označi kraj.

VL
HO
homer
23:47 06.11.2019.

ajd pruzit ce se mozda opet ovakva sansa za 20 god. za prolazak u skupini lige prvaka

VL
Avatar darkkati
darkkati
00:05 07.11.2019.

suci znaju da će dobiti od Ahmetova za dobro suđenje

VL
IK
Ikonoklast
00:17 07.11.2019.

Trener DINAMA je protiv VAR-a. Pogotovo da se uvede u HNL...po meni ovo je izjava godine...slicno onoj: ko je jamio jamio je.

VL
WE
WESTCHESTER
01:42 07.11.2019.

Bjelica je odlican trener ali ovakve izjave mu netrebaju jer nije u pravu, kaze VAR nepomaze kako nepomaze pomogo je Sahtaru nemoze pomoci i jednima i drugima u istoj sitoaciji, ali jedna stvar je bitna u danasnjoj utakmici a to je da je vecina njegovih igraca bila daleko ispod razine dobroga a i on sam. Neka proanalizira dobro ovu utakmicu pa ce shvatiti da nije bio bolji u ovoj utakmici a i da neki njegovi igraci nisu na nivo ovog natjecanja ili im treba bolja mentalna i kondiciona priprema za ovakve utakmice.

VL
DU
Deleted user
06:15 07.11.2019.

nije za pohvalu , možda nisam gledao istu utakmicu kao večina na portalu , u prvom poluvremenu dečki nisu pokazali puno , gosti su bili sigurno bolji , golovi su malo popravili utisak, u drugom djelu pokazivali su na trenutkee svo znanje i igru koju mogu pružiti , ali takvih trenutaka bilo je premalo . luda završnica i kraj veselja pa onda ružne psovke gubitnika , upučene sucu od trenera koji je sigurno odgovoran za konačni rezultat podsjetilo me je na naš balkanski mentalitet , na g. Mamića kao da su rodjaci . Dobro i slabo sve u devedeset inešto minuta pokazalo je da umišljena premoć nikada ne donosi pozitivan ishod.

VL
ML
Mladjan
06:52 07.11.2019.

Šok Bijelce je razumljiv, kao i igrača. Šokirani su i gledatelji, kako oni na stadionu, tako i mi kraj malih ekrana .Bit će bolje, nije ni ovo loše. Treba naučiti da je kraj, kada sudac odsvira kraj.

VL
PI
pidocha
07:13 07.11.2019.

Šteta za zadnjih pet minuta dekocentracije.Odlična igra Dinama,ne bi tribalo biti problema za prolazak..

VL
DU
Deleted user
07:57 07.11.2019.

Sudac je uvjek kriv kad ne i de nama dobro?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.