Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Nenad Bjelica izgubio živce: To je obično sr...! Meni to ne treba

Dinamo - Šahtar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
06.11.2019.
u 23:19

- VAR je obično s... Što će nam tehnologija kad ne pomaže? Meni ne treba! Što se mene tiče, nikad ne treba. Uvijek su interpretacije. To je cirkus što rade od VAR-a. Ja sam apsolutno protiv VAR-a jer ne pomaže. Ne pomaže! - rekao je poprilično ljutiti Bjelica.

Trener Dinama Nenad Bjelica nakon remija sa Šahtarom (3:3) bio je poprilično ljutit na dijeljenje pravde Felixa Brycha na Maksimiru. Trenera Dinama zasmetalo je što nije sviran jedanaesterac na Arijanu Ademiju, a gosti su zabili u sudačkoj nadoknadi iz penala. Sudac je koristio VAR, a Bjelici se ta tehnologija ne sviđa.

- VAR je obično s... Što će nam tehnologija kad ne pomaže? Meni ne treba! Što se mene tiče, nikad ne treba. Uvijek su interpretacije. To je cirkus što rade od VAR-a. Ja sam apsolutno protiv VAR-a jer ne pomaže. Ne pomaže! - rekao je poprilično ljutiti Bjelica.

Bjelica se osvrnuo i na utakmicu dodavši kako je njegova momčad do prvog gola bila nervozna.

- U obje utakmice smo zaslužili pobjedu, ali u obje smo osvojili po bod koji nam daje šanse za prolaz. Nemam što prigovoriti dečkima, to je nogomet - rekao je Bjelica i dodao:

- Mi u iduće dvije utakmice idemo po šest bodova. Današnja utakmica između Atalante i Manchester Cityja je pokazala da su i Englezi ranjivi. Mi uvijek idemo po pobjedu.

Utakmicu je prokomentirao i strijelac Ivanušec.

- Nismo ovo zaslužili, zaslužili smo tri boda. Malo smo se opustili, mislili smo da je utakmica gotova. Ne znam što se dogodilo na kraju, nisam vidio situaciju - rekao je Ivanušec.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 48

NI
nikola1975
23:53 06.11.2019.

Pogledajte postavljanje sudca kada Šahtar napada na Dinamovu desnu stranu. Konstantno ometa napad obrambenog igrača na onog napadača koji prima loptu. Penal je prvobitno sudio za drugu situaciju u kojoj se sam igrač Šahtara spotakao.

AK
Akbar
23:24 06.11.2019.

A tko vam je reko da je utakmica gotova

CA
canon60
23:26 06.11.2019.

Sjetitete se finala prošle godine. Isti scenario samo od drugog seronje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije