Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR ŠUKER

Nemojmo si lagati, nemamo novca za izgradnju stadiona

Davor Šuker
Foto: Ivo C
28.02.2014.
u 17:49

– Imam neke kontakte u Uefi, Budimpešta je najbliža. Nemojmo si lagati, nemamo sredstava – rekao je Šuker

Pravi razlog dolaska u Split Davor Šuker, predsjednik HNS-a, otkrio je na redovnoj Skupštini nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

Naime, obećao je donaciju od 100 tisuća kuna i zatražio potporu za Skupštinu HNS-a, koja se treba održati 14. travnja u Zagrebu. Šuker prije Svjetskog prvenstva želi osigurati pozicije u HNS-u. Bila je to prava predizborna kampanja.

A govoreći predstavnicima klubova iz splitsko-dalmatinske županije, Šuker je sipao same "slatke" riječi. Opet je pokazao neznanje govoreći da se Hrvatska ne može kandidirati za Euro 2020. godine jer nema stotine milijuna eura za izgradnju novog stadiona od 55 tisuća mjesta.

– Imam neke kontakte u Uefi, Budimpešta je najbliža. Nemojmo si lagati, nemamo sredstava – rekao je Šuker, koji je sam najavio kandidaturu Zagreba za domaćina Eura.

>> Šuker: Ljutit sam na Baldasara, a protiv Italije možda igramo u Splitu

Komentara 3

SJ
Sve je uzalud
18:26 28.02.2014.

.vi nogometaši dobro prodani ujedinite sredstva i napravite stadion...i igrajte se nogometa..........................

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:16 28.02.2014.

Koji nesposobnjakovići.

LE
LeonardS
18:08 28.02.2014.

Nikad se nismo ni lagali, kad uskok uđe u HNS , tad ćemo znati koliko se nismo lagali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije