Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURAN BIZNIS

Nema više bankrota: Pogledajte carstvo marihuane Mikea Tysona

Mike Tyson
Instagram/cmw420tv
05.12.2020.
u 08:13

"Borio sam se preko 20 godina i moje tijelo je poprilično oštećeno. Imao sam dvije operacije i koristio sam marihuanu za smirenje. Uklanjala je sve bolove koje sam imao", rekao je Tyson

Mike Tyson se prije tjedan dana vratio u ring ekshibicijom protiv Roya Jonesa. Njegov povratak u ring izazvao je veliku pažnju, a nakon dvoboja je priznao kako je pred meč zapalio jedan džoint marihuane i da će pušiti sve dok bude živ.

Marihuana je sastavni dio života nekadašnjeg svjetskog prvaka. Od 2016. godine ima ranč marihuane u Kaliforniji (Tyson Ranch) koji se prostire na nešto više od 1700 kvadratnih metara.

Tysonova kompanija proizvodi mnogobrojne proizvode od ove biljke. Razvio je pravi biznis koji mu mjesečno donosi i preko 500.000 dolara.

Kako je rekao nakon dvoboja s Jonesom, i sam Tyson konstantno koristi marihuanu. Priznao je da s prijateljima mjesečno potroši marihuane u vrijednosti od oko 40.000 dolara.

 

 

Istaknuo je i kako mu CBD ulje i razni gelovi itekako pomažu u životu jer uklanjaju bolove.

"Borio sam se preko 20 godina i moje tijelo je poprilično oštećeno. Imao sam dvije operacije i koristio sam marihuanu za smirenje. Uklanjala je sve bolove koje sam imao", rekao je Tyson.

Biznis Mikeu cvjeta. Popularizacija marihuane i proizvoda širom svijeta sigurno će mu donijeti još veću zaradu u budućnosti. On je tijekom života doslovno bacio više od 300 milijuna zarade od boksa u vjetar, ali sada je znatno iskusniji s novcem i nema dileme da će se njegovo carstvo kanabisa još uvećavati.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar southman
southman
09:31 05.12.2020.

1700 m2 je malo veći vrt a ne ranč !

ВЕ
ВечерњиЛистОфишел
09:18 05.12.2020.

Uzgaja travu na preko 1700metara kvadratnih.Kaj je to za ove iz Becernjeg...

ŠL
šlaps
09:55 05.12.2020.

Pa više ima Kovačević nego on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije