Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGENT

'Nema šanse da Ronaldo zaigra za Sienu'

06.11.2008.
u 10:11

Fabiano Farah, zastupnik brazilskog napadača Ronalda, objasnio je zbog čega je odbio ponudu talijanskog prvoligaša Siene za angažman poznatog nogometaša.

- Nema šanse da će Ronaldo igrati za Sienu. Svi bi htjeli imati igrača poput Ronalda u svojoj momčadi. Cijenimo zanimanje svih klubova, ali uz dužno poštovanje prema Sieni, nakon devet mjeseci oporavka nakon teške ozljede koljena, Ronaldo ne može igrati u momčadi koja se bori za ostanak. Mora zaigrati za klub koji je u konkurenciji za trofeje – izjavio je Farah.

Ronaldo ne igra nogomet još od veljače. Nakon što mu je istekao ugovor s Milanom, još uvijek je nepoznato u kojem će klubu nastaviti karijeru. U ponedjeljak je za brazilsku TV postaju Globo izjavio da bi njegovo vrijeme igranja u Europi vjerojatno gotova priča, iako su neki klubovi pokazali zanimanje za njega.

- Imao sam vrlo zanimljive razgovore s Manchester Cityjem, a i Paris Saint-Germain je pokazivao veliko zanimanje za mene. No, moja prva opcija je igranje u Flamengu, najpopularnijem klubu u Brazilu – kazao je Ronaldo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije