Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČIĆ IGRAO, ČOP ZABIO

Nema Modrića, nema pobjede: Real kiksao protiv Villarreala

Real Madrid - Villarreal
Foto: Reuters
1/7
21.09.2016.
u 21:55

Duje Čop postigao je gol iz jedanaesterca za svoj Sporting na gostovanju kod Celte. Ali, nije bilo dovoljno, momčad iz Viga je slavila 2:1.

Real Madrid kiksao je u petom kolu španjolskog prvenstva. Kraljevski klub na Santiago Bernabeu odigrao je samo 1:1 s Villarrealom.

Gosti su poveli iz jedanaesterca kojega je skrivio Sergio Ramos. Bruno Soriano je panenkom pogodio za 1:0. Ramos se iskupio tri minute kasnije kada je nakon ubačaja Jamesa glavom izjednačio.

Real je nakon toga krenuo po pobjednički pogodak, Villarreal u nastavku gotovo da nije prešao centar, no više nije bilo golova.

Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu za Real, dok je Zinedine Zidane odlučio odmoriti Luku Modrića koji tako nije nastupio.

Duje Čop postigao je gol iz jedanaesterca za svoj Sporting na gostovanju kod Celte. Ali, nije bilo dovoljno, momčad iz Viga je slavila 2:1.

>> Nećete vjerovati kakav je kompliment dobio hrvatski umjetnik Luka Modrić!

Komentara 4

DU
Deleted user
23:03 21.09.2016.

Sve dok hrvatski sin nije dosao u Real oni do tad nikad nisu vidjeli pobjede!

AI
AirMax2
22:31 21.09.2016.

No Modrić, no party

RI
rikavac
22:59 21.09.2016.

Igra Reala od kad je pocela sezona je katastrofalna sve utakmice su dosad na guzove i uz malo srece dobili,mislim da Zidane nece jos dugo bit trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije