Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Nekadašnje europske prvake gledalo samo 200 ljudi

PPD Zagreb - Pick Szeged
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
31.10.2019.
u 00:23

Budžeti klubova s prostora bivše Jugoslavije su toliko mali da se ne mogu nositi s puno bogatijim kliubovima. U moje vrijeme Kup prvaka mogao osvojiti s današnjih 100 tisuća eura - rekao je Veselin Vuković, trener Šapčana

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Metaloplastiku u SEHA Gazprom ligi s 30:25. Susret nekadašnjih dvostrukih prvaka Europe gledalo tek dvjestotinjak gledatelja.

- Meni je logično da ako PPD Zagreb u Ligi prvaka ove sezone jedva gleda 4.000 gledatelja protiv Szegeda, da ih neće doći više od 200, 300 na SEHA ligu. Nažalost, budžeti klubova s prostora bivše Jugoslavije su toliko mali da se ne mogu nositi s puno bogatijim kliubovima. U moje vrijeme Kup prvaka mogao osvojiti s današnjih 100 tisuća eura - rekao je Veselin Vuković, trener Šapčana.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
moškov
05:44 31.10.2019.

U hrvatskoj je sport naglavacke postavljen...zbog cega se poletjelo i prihvatilo igrati po raznim ligama bivse propale satrapije....hrvatski sport se mora razvijati u hrvatskoj i graditi se iz temelja...zagrebacki klubovi igraju u srbiji i u entitetu srbskom u bih ...zbog cega ...da postanu kukavelj veca od te kukavelji...itd...

VO
Volimrukomet
06:27 31.10.2019.

Da bi uzeli vrhunske igrače iz Bosne bez njih ne funkcioniše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije