Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet na pijesku

Nekadašnja zlatna prodaje nekretnine

23.06.2017.
u 11:42

– Živim i radim u Francuskoj. Bavim se prodajem nekretnina i igram za Valenciennes. Sad smo iz treće ušli u drugu ligu – rekla je Ivana.

Bez obzira na poraz od Grčke (1:2), rukometašice na pijesku Hrvatske plasirale su se u drugi krug kamo su prenijele dva boda. U prvoj utakmici drugog kruga izabranice Ivane Kanjugović pobijedile su Ukrajinu (2:1), uz sjajnu igru Lucije Kelave koja je osvojila 17 bodova.

– S obzirom na to da sam bila članica trofejne generacije hrvatske ženske reprezentacije bilo bi čudno da nisam došla pogledati Europsko prvenstvo kod nas – rekla je Ivana Lovrić, osvajačica dviju zlatnih medalja na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku.

Igrala je Ivana u generaciji s Marinom Bazzeo, Jelenom Vidović, Vlatkom Šamarinac, Filipom Ačkar, Renatom Knježević, ali i s Dubravkom Bukovinom koja je danas pomoćna trenerica u reprezentaciji.

– Živim i radim u Francuskoj. Bavim se prodajem nekretnina i igram za Valenciennes. Sad smo iz treće ušli u drugu ligu – rekla je Ivana.

Između četiri igrališta prošao je i Senjanin Maglajlija, nekadašnji sjajni kružni napadač Ciudad Reala i PPD Zagreba.

– Otkrit ću vam jednu tajnu. Prvi put u životu gledam rukomet na pijesku – rekao je Magi.

A gledao je naše rukometaše koji su upisali i petu uzastopnu pobjedu svladavši Norvešku (2:0). No, u posljednjoj utakmici skupine naši su izgubili od Ukrajine (1:2).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije