Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvoru se promijenila
Povratak na članak

Nekada uspješna gimnastičarka danas snima filmove za odrasle

Kada je 2002. godine zabljesnula u gimnastičkom svijetu, svi su je vidjeli kao buduću veliku zvijezdu. Osvajala je medalje na brojnim natjecanjima te je postala europska i svjetska doprvakinja u vježbanju na tlu

Komentari 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:47 08.08.2019.

Nedavno sam razgovarao sa njom i rekao joj da mi je baš drago što se izvukla iz pakla kriminala i što se sada bavi plemenitom profesijom.

VL
BU
busbus59
15:46 08.08.2019.

A daj,nisi joj valjda spočitnuo da je tako najlakše zaradit lovu? Sprcuška se ,uživa,napuši se i zarađuje! Lako je tako! Ajd vozi kamion!

VL
JA
Javnodobro
18:46 08.08.2019.

Bravo za nju. Ja gulim doživotnu i baš me zanima kak če se to završit.

VL
LI
liliZG
12:03 09.08.2019.

Njeni partneri u filmovima su sigurno oduševljeni gibljivošću iste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.