Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi iz Madrida?

Nećete vjerovati tko želi Modrića, Luka od Reala tražio 30 dana za odluku!

Luka Modrić
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/7
23.04.2018.
u 23:52

Diario gol tvrdi da je Modrić od Reala zatražio 30 dana za donošenje ove važne odluke.

Španjolski mediji posljednjih su se dana raspisali o Luki Modriću i tvrde da postoji ozbiljna mogućnost da već na ljeto napusti Real Madrid.

Za hrvatskog nogometaša zainteresirani su engleski klubovi, prije svega Liverpool i Manchester United, ali spominje se i mogućnost odlaska u MLS ligu. I sam Modrić prije nekoliko dana izjavio je da želi ostati u Realu, ali da bi se mogao zamisliti u SAD-u.

– Nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u – rekao je Luka.

A danas španjolski mediji donose informaciju da bi to Luka to mogao napraviti već ovog ljeta. Prema njihovu pisanju, za njega je iznimno zainteresiran klub iz Miamija, čiji je vlasnik David Beckham. U članku se navodi da je Becks odlučio iskoristiti dobre odnose s Florentinom Perezom i nagovoriti ga na to da proda Modrića.

Beckham i nekoliko njegovih prijatelja u taj su projekt krenuli prilično ambiciozno i najavili dovođenje nekoliko vrhunskih igrača, a prvi izbor im je očito naš Luka.

Diario gol tvrdi da je Modrić od Reala zatražio 30 dana za donošenje ove važne odluke.

Komentara 20

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:25 24.04.2018.

Evo skojevskog teklića opet na zadatku, čovječe božji pa kako ti ne dosadi lagat, seljakaš ga okolo već godinama po nekim tamo klubovima da više ni on sam nezna za koji klub igra, nebi se začudio da se sutra pojavii na treningu zrinjskog samo kad bi tebe i tebi slične čito, ćorav ti je zanat vjeruj mi nećeš daleko dogurat sa ovom pameću.

GE
genex
01:31 24.04.2018.

pa delač konju kako ti više nije neugodno.imaš li ti bar zrno soli u glavi.savjet čitateljima : kad vidite neki članak, autor h.delač, ne trebate čitati, SAMO PUSTITE VODU.

KR
kruti217
09:32 24.04.2018.

drug 5kolonaš delač na aparatima!!!!ihihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije