Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrtoglave svote

Nećete vjerovati koliko će zvijezda Real Madrida dnevno zarađivati!

Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - 24/5/14 Real Madrid's Luka Modric (L) and Gareth Bale celebrate with the trophy after winning the UEFA Champions League  Mandatory Credit: Action I
31.10.2016.
u 12:57

Prema pisanju engleskih medija, zarađivat će više od Cristiana Ronalda

Madridski Real trenutačno je u akciji zadržavanja glavnih zvijezda u klubu pa im nudi nove ugovore. Nedavno je tako do 2020. godine svoju vjernost produžio i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, a sada je na red došao njegov veliki prijatelj Gareth Bale.

 Velšanin je potpisao šestogodišnji ugovor, a engleski mediji tvrde da je postao najplaćeniji nogometaš na svijetu. The Sun otkriva da će Bale godišnje zarađivati 40 milijuna eura, što je više i od Cristiana Ronalda. Ako to preračunamo u kune, Bale će godišnje dobivati nevjerojatnih 300 milijuna kuna, što znači da će svakoga dana biti bogatiji za 820 tisuća kuna.

Bale je u Real Madrid stigao u ljeto 2013. godine za astronomskih 100 milijuna eura, što je donedavno bio rekordni transfer u povijesti nogometa (sada je to transfer Pogbe u Manchester United). U tom je razdoblju odigrao 135 utakmica, postigao 62 pogotka i 48 puta asistirao. 

>>I Gareth Bale krenuo stopama Luke Modrića

Komentara 1

DU
Deleted user
16:05 31.10.2016.

Ati, stoko sitnog zuba, navijaj za njih, i sekiraj se....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije