Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavila Ostapenko

Neće ponoviti uspjeh Ive Majoli: Mirjana Lučić-Baroni bez finala u Charlestonu

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.04.2017.
u 00:12

Ostapenko će u finalu igrati protiv svoje vršnjakinje Kasatkine.

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni neće igrati u finalu WTA turnira u američkom Charlestonu. Bolja od nje u polufinalu bila je Letonka Jelena Ostapenko sa 2:1 u setovima (6:3, 5:7, 6:4).

Mikica nažalost nije postala druga hrvatska tenisačica koja se probila do finala velikog turnira na zelenoj zemlji u Charlestonu, gdje se 2002. na impresivnu listu pobjednica upisala Iva Majoli koja je tada u meču za naslov nadigrala Švicarku Patty Schnyder. 

Naša 35-godišnja tenisačica, u meču koji je trajao nešto duže od dva sata, protiv 19-godišnje 66. tenisačice svijeta nije uspjela potvrditi sjajnu formu koja ju je dovela na 23. mjesto WTA liste.

Ostapenko će u finalu igrati protiv svoje vršnjakinje Ruskinje Darije Kasatkine koja je u drugom polufinalu savladala deset godina stariju Nijemicu Lauru Siegemund.

>>Petra u polufinale bez gubitka seta, Mirjana u pohodu na Top 20

Komentara 1

DU
Deleted user
10:12 09.04.2017.

Na početku 2017. godine 82. igračica a sada nakon uspjeha u Charlestonu vjerojatno ulazak u Top 20. Sve cestitke, Mikice :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije