Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Lyonu
Povratak na članak

Vlak: Francuzi su favoriti, ali vjerujem da ih možemo iznenaditi

– Nikakvih potresa nije bilo nakon Osijeka, koliko ja znam. Doduše, kako sam bo u Francuskoj nisam gledao kako smo izgledali protiv Osijeka, ali jedan poraz jednostavno ne može izbrisati sve dobro što smo dosad napravili – rekao je Vlak.

Komentari 1

Avatar petrolio
petrolio
13:01 14.09.2016.

dinamo nema igru! ima rezultate,ali nema igru! protiv osijeka je izgledalo očajno bez obzira na varljivu statistiku u korist dinama jer toliko promašaja, krivih dodavanja i gubljenja lopti duuuugo nisam vidio! i sve ovo što je dinamo pobjeđivao (osim protiv hajduka) igrao je loše! nadam se da će KONAČNO igra dinama ličiti na nešto...sreća pa nema antolića jer užasno usporava našu igru, a čoriću treba zabraniti šuteve izvan 16 m jer je tragikomično na šta to liči!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.