Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFINA LIGA

NEC za povratak, spursi za prolaz

27.11.2008.
u 08:17

Harry Redknapp više je koncentriran na domaće prvenstvo i pomak na ljestvici engleske lige, ali Tottenhamov trener ne bi imao ništa protiv ni da dans njegova momčad pobjedom izgura prolazak među 32 momčadi koje će i na proljeće igrati u Europi.

Doduše, to mu baš neće biti lako jer i dalje ne može igrati kompletan. Osim što ne može računati na Pavljučenka i Ćorluku, koji su već igrali u ovom natjecanju ove sezone za svoje bivše klubove, nema ni Luke Modrića koji se još nije oporavio od ozljede prepona. No, pobjeda bi Tottenhamu dobro došla i zbog očuvanja atmosfere, povratka na prekinutu dobru seriju. A šest bodova i dobra gol-razlika bili bi jamci prolaska.

Nizozemski NEC pokušat će se uključiti u borbu za jedno od prva tri mjesta koja vode dalje jer u toj skupini, s našim Dinamom, Udineseom i Spartakom još ništa nije gotovo i NEC će danas tražiti svoju šansu.

I dok će Modrić i Ćorluka odmarati, kao i Kranjčar koji neće igrati za Portsmouth protiv Milana, Ivan Rakitić na svojoj Auf Schalke Areni tražit će pobjedu protiv Manchester Citya, sa sedam bodova bili bi mirni. K tome, postoji mogućnost da City bude bez ozlijeđenih Robinga i Zabalete.

Ivica Olić i Mladen Petrić u Hamburgu će igrati protiv Ajaxa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije