Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVAC OTKRIO

'Ne žalim zbog toga, iako mi je to bila najteža odluka u životu'

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
31.12.2018.
u 13:41

- To je posao mog agenta i oca, mene ne zanimaju ta pitanja. Usredotočen sam na ono što ovisi o meni, a to je nogomet.

Dani Olmo stanku u HNL-u iskoristio je za povratak kući, gdje u rodnoj Terrassi provodi vrijeme s obitelji i prijateljima.

- Iskoristim ove slobodne dane da vidim obitelj i prijatelje, da djedovima i bakama ispričam što se događa tijekom godine. Ovdje imam i dugogodišnje prijatelje, koje ne viđam mnogo, pa ovo vrijeme iskoristim da budem s njima - započeo je razgovor za Sport.es  mladi dinamovac.

Otkrio je Olmo Španjolcima kako je u početku imao problema sa sporazumijevanjem, no kako sada govori hrvatski. Istaknuo je kako mu se život u Zagrebu sviđa.

- Zagreb je grad s mnogo ljudi, gotovo kao Barcelona. Miran grad u koji mi se sviđa i u kojem je ugodno živjeti.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

- Dinamo? Zadovoljan sam i na individualnoj i na kolektivnoj razini. Prvi dio sezone smo odradili dobro u prvenstvu, kupu i Europi, no ostalo je još šest mjeseci u kojima moramo naporno raditi.

- Dobra smo skupina ne samo nogometaša, već i ljudi. Dobro se slažemo na terenu i izvan terena, a to se vidi u igri.

- Ciljevi ove sezone? Napraviti što je moguće više. Navijače smo probudili jer smo izborili proljeće u Europi gdje želimo što dalje. Cilj je naravno osvojiti prvenstvo i kup.

Olmo je otkrio kako prati španjolsku ligu, a posebno Barcelonu iz koje je stigao u Dinamo.

- Barca je jako dobro, na pravom su putu. Imaju dobru momčad prepunu talenata.

- Ne žalim što sam iz Barcelone otišao u Dinamo. Ponavljam, bila je to najteža odluka koju sam donio jer je to značilo napustiti jedan od najboljih klubova na svijetu, ali sada sam sretan, dobro sam se prilagodio.

Španjolac ne isključuje mogućnost da se jednog dana vrati na Nou Camp.

- Barca je jedan od najboljih klubova svijeta, a tko ne bi volio nositi dres tog kluba. Ne zatvaram vrata niti Barcei niti bilo kojoj drugoj momčadi - rekao je Olmo koji nije želio govoriti o potencijalnom transferu iz Dinama.

- To je posao mog agenta i oca, mene ne zanimaju ta pitanja. Usredotočen sam na ono što ovisi o meni, a to je nogomet.

>> Pogledajte i video s Vidine farme svinja

Ključne riječi

Komentara 2

PI
pinkec
00:08 01.01.2019.

Olmo je pravi dečko, talentiran, ali i pametan! Nađi dobru curu, oženi se i budi i ti jedan od sretnih Vatrenih!

MA
Marsijanac
02:53 03.01.2019.

Veci talent od Olma je Coric, ali on nema u glavi ono sto je potrebno za veliki uspjeh. Mozda ga nauci dijaspora bas kao sto je Olma naucila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije