Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi puta u povijesti
Povratak na članak

Ne stoje mu loše, zar ne? Messi već odjenuo slavne kvadratiće

Novi dres za domaće utakmice bit će pušten u javnu prodaju 4. lipnja (utorak) u svim trgovinama Barcelone te uobičajenim prodajnim mjestima diljem svijeta - navedeno je u priopćenju.

Komentari 3

CR
crodux
04:44 04.06.2019.

dobro izgledaju, al kako god svakog gledatelja će podsjećat na Hrvatsku, u tome vidim samo plus za nas..

VL
WO
Wolfić
23:24 03.06.2019.

Koje fore nam prodaju. Sad su iskopali “Exaimple” . No ako već navode Gaudija, on je bio inspiriran prirodom, pa inaće u njegovim radovima dominiraju organski oblici. Onda su mogli i ovalne odabrati.. A drugo: i te kako je to to kopija HR branda i pogotovo korištenje pozitivno stečenog imidža na SP i time pozitivnih enocija, koje sad ta simbolika kockica nosi.. Inaće su mogli već prije preči na kockice, a ne sada nakon SPa i to na maltene iste veličine kockica. Jedino su promjenili boje, a to je falsifiziranje. Da sad tako ne argumentiraju, riskirali bi pravne probleme. A HNL se je trebao barem suprotstaviti. Nemože se vjerov. za sva vremena kockice “rezervirati”, ali gleda se kontekst.

VL
WI
Witman
05:17 04.06.2019.

Copy/paste

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.