Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILVIO BERLUSCONI

"Ne razumijem zašto smo doveli Mancinija"

Mancini
AFP
03.02.2010.
u 10:08

Odluku Milana da svoje redove pojača Interovim brazilskim veznjakom Amantinom Mancinijem kritički je dočekao predsjednik "rossonera" Silvio Berlusconi i to nakon što je potpredsjednik kluba Adriano Galliani na sva usta nahvalio taj potez.

- Uistinu ne razumijem zbog čega je doveden. On je još jedan u nizu ofenzivnih veznjaka, a nama je potreban strijelac. Osim toga, jedva da je i odigrao što u posljednje dvije godine. Ne slažem se s tim potezom, a to sam i rekao Gallianiju - veli prvi čovjek kluba i talijanski premijer.

U Interu, podsjetimo, 29-godišnji Mancini nije dobivao pravu minutažu, pa mu je tako trener "nerazzurra" Jose Mourinho ove sezone ukazao povjerenje u tek šest utakmica u Seriji A, od kojih je samo jednu odigrao od prve do zadnje minute.

Najbolje trenutke u karijeri ovaj krilni nogometaš imao je u dresu Rome, čije je boje branio od 2003. do 2008., kada je prešao u Inter. Po transferu u Inter izgubio je i mjesto u brazilskoj reprezentaciji za koju je ukupno nastupio 16 puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije