Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN MEDIĆ:

Ne pada 
nam na pamet da svoju igru prilagodimo Kramariću!

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
15.12.2014.
u 13:39

- Vidim da su igrači umorni, ali to kao trener ne mogu prihvatiti. Veselim se dobroj utakmici - istaknuo je Matjaž Kek

Od momčadi koja je, po mišljenju mnogih, trebala voditi tešku bitku za ostanak, Zagreb je došao u poziciju da se legitimno može nadati borbi za mjesto u Europi. Utakmica s Rijekom (18 sati, Kranjčevićeva) pokazat će koliko je u ovom trenutku momčad pod ravnanjem Dražena Medića i Željka Kopića spremna za taj iskorak.

Matjaž Kek od Rijeke je stvorio momčad koja u HNL-u igra najmodernije.

U uređenom sustavu kakav je danas Rijeka očito se stvara nogometna priča koja će potrajati. Jednostavno kazano, imaju novac koji im garantira stabilnost. S druge strane, Zagreb sa, uvjetno rečeno, skromnim igračkim kadrom i s većinom neafirmiranih igrača cijeli prvi dio sezone igra dopadljivo. Pjesnici su od Rijeke u srpnju u Kranjčevićevoj izgubili (1:3), u rujnu su na Kantridi izgubili 0:3. Četiri pogotka u te dvije utakmice zabio je Kramarić.

- Kramarić bi pravio probleme i većim momčadima od Dinama ili Seville, pa kako onda neće nama. Neće biti posebne prilagodbe sustava zbog njega. Igrat ćemo 4-3-3 i braniti poziciju oko lopte - kaže Medić i otkriva zanimanje za njegove igrače u ovom prijelaznom roku:

- Osluškujemo tržište, reagirat ćemo, no sigurno ne na štetu naše kvalitete.

Zagrebu danas nedostaje jedna brzina više kojom bi sigurno bio u stanju naškoditi i Dinamu i Rijeci.

- Za to nam je potrebno više vremena i treninga - zaključio je Medić.

Matjaž Kek kaže:

- Čeka nas teško gostovanje kod momčadi koja u zadnje vrijeme igra vrlo kvalitetno, koja je postigla niz dobrih rezultata i koja je u vrhu HNL-a. Osjećam umor igrača, ali ga kao trener ne priznajem. Kada dođete na ovu razinu, morate se naučiti nositi s time.

>> Kek: Volio bih da se sada riješi trakavica s Kramarićem

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
19:28 15.12.2014.

Ova je sramota od utakmice. Igrači Zagreba ostavljaju loptu igračima Rijeke u drugom poluvremenu da daju gol, a kada to ovi ne uspijevaju sami su si zabili gol. A Zagreb ima igrača više. Nisu do 70 minute prešli centar, aa kada i pređu odmah predaju loptu igračima Rijeke.Čista namještaljka. Sramota za Rijeku da kupuje utakmicu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije