Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško razdoblje

Ne krijem da imam psihičke probleme, ali radim na tome

02.08.2019.
u 09:21

Nisam ove godine puno igrao jer prolazim kroz teško razdoblje u životu. Ne krijem da imam određene psihičke probleme, ali radim na tome i mislim da će mi ove pobjede svakako pomoći – priznao je Kyrgios

Nick Kyrgios dobro je počeo na turniru u Washingtonu. U prvom kolu bio je bolji od Amerikanca Kwiatkowskog, a u drugom je umirio i za mnoge opasnog (kao za našeg Čilića koji s njim ima 1-6) Gillesa Simona (6:4, 7:6 (5)). Noćas je pobijedio Japanca Yoshihita Nishioku (6:2, 7:5).

No kontroverzni australski tenisač požalio se novinarima da je morao smanjiti broj nastupa zbog stanovitih psihičkih problema koje ima:

– Nisam ove godine puno igrao jer prolazim kroz teško razdoblje u životu. Ne krijem da imam određene psihičke probleme, ali radim na tome i mislim da će mi ove pobjede svakako pomoći – priznao je Kyrgios.

Hoće li to značiti i manje njegovih ispada i verbalnih žaoka prema suparnicima, tek ćemo vidjeti.

– Igrao sam jako dobar tenis i generalno sam zadovoljan onime što pružam. Jer borio sam se protiv čvrstih suparnika koji imaju sjajne tjelesne predispozicije i kreću se jako dobro – napomenuo je 24-godišnji Australac koji je godinu započeo kao 35. tenisač svijeta, ali je potom skliznuo na 52. mjesto.

Ipak dvije vezane pobjede omogućit će mu napredak od pet mjesta. Nije to ništa, mnogi vjeruju, a među njima i naš Ivanišević, da je Kyrgios igrač za Top 10. 

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
13:40 02.08.2019.

“Verbalne žaoke”... Majko mila, koliko lektora treba ovim novinarima... A bome bi trebao i pokoji psiholog za EUJana...

GV
golub Vaso
10:35 02.08.2019.

dobro da se Ajla ovoga riješila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije