Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERENCE DAVIS

NBA zvijezda šakom udarila djevojku pa ga uhitila policija

NBA: Playoffs-Boston Celtics at Toronto Raptors
Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.10.2020.
u 09:40

Branič Raptorsa je u utorak navečer napao svoju djevojku u luksuznom apartmanskom hotelu, a 20-godišnjakinja je pozvala policiju

Košarkaš Toronto Raptorsa, 23- godišnji Terence Davis uhićen je New Yorku zbog napada i nasilničkog ponašanja, tvrde američki mediji.

Branič Raptorsa je u utorak navečer napao svoju djevojku u luksuznom apartmanskom hotelu, a 20-godišnjakinja je pozvala policiju. Navodno ju je Davis udario šakom zbog čega je pala, a u apartmanu je bio i njezin sin. 

Davis je pušten nakon što su vlasti podnijele krivičnu prijavu.

Umanjeni prihodi lige

Zbog pandemije koronavirusa košarkaška NBA liga je u sezoni 2019/20 zabilježila pad prihoda od deset posto, s ukupnim prihodom 8.3 milijarde USD, priopćio je ESPN.

Najviše je pao prihod od neprodanih ulaznica, čak 800 milijuna USD, a dodatnih 400 milijuna gubitka se odnosi na manji prihod od sponzora i prodaje navijačkih suvenira.

Također, spor s Kinom zbog izjava nekih čelnika klubova protiv vlasti u Pekingu, NBA ligu je koštao 200 milijuna dolara minusa.

ESPN navodi da su troškovi zbog skraćene sezone bili manji za milijardu i pol dolara, a sam trošak balona u Orlandu, gdje se igrala završnica, iznosio je 190 milijuna dolara.

U narednoj sezoni, koja bi trebala početi oko Božića i igrala bi se bez gledatelja, ESPN prognozira pad prihoda od najmanje 40 posto.

Ključne riječi
nba

Komentara 1

MK
mksdk
11:34 29.10.2020.

"Također, spor s Kinom zbog izjava nekih čelnika klubova protiv vlasti u Pekingu, NBA ligu je koštao 200 milijuna dolara minusa." - Ovo se zove izvrtanje istine. Naime, upravo je podržavanje Kine (između ostalog) jedan od glavnih razloga za bojkot NBA lige od strane velikog broja Amerikanaca. A taj bojkot će se osjetiti na prihodima do kraja vremena jer je velik dio ljudi zauvijek prekrižio to leglo ljevičarske ideologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije