Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNICE?

NBA liga časti: Svaki klub će dobiti milijune dolara, evo koliko točno

LeBron James: Kyrie Irving's comments about clutch shooting 'hurt me a little bit'
Leah Klafczynski/Newscom/PIXSELL
10.12.2020.
u 11:20

Nova sezona počinje 22. prosinca, a prve pripremne utakmice na rasporedu su 11. prosinca. U novoj sezoni klubovi će u ligaškom dijelu natjecanja odigrati 72 utakmice, odnosno deset manje nego uobičajeno

Uoči nove sezone koja počinje 22. prosinca košarkaška NBA liga će svakom klubu dati po 30 milijuna dolara kako bi održali likividnost u vrijeme dok su im prihodi smanjeni zbog pandemije koronavirusa, objavili su američki mediji. 

Na tu pomoć za 30 klubova NBA liga će potrošiti 900 milijuna dolara koje je skupila prodajom obveznica, čiji je dospijeće tri, odnosno četiri godine. Liga nije objavila kolika je kamata na obveznice, ali je napomenula da su kupci bili osiguravajuće kompanije i institucionalni investitori. 

Nova sezona počinje 22. prosinca, a prve pripremne utakmice na rasporedu su 11. prosinca. U novoj sezoni klubovi će u ligaškom dijelu natjecanja odigrati 72 utakmice, odnosno deset manje nego što je uobičajeno. Doigravanje bi trebalo početi u svibnju te završiti početkom srpnja, odnosno prije OI u Tokiju, koje su na rasporedu od 23. srpnja do 8. kolovoza 2021. godine.
 

Ključne riječi
nba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije