Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POLUSEZONE

Mario Stanić savjetnik predsjednika Hajduka, odmah otkrio što će biti s Burićem

Mario Stanić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
16.12.2019.
u 12:09

Odgovor na to pitanje mogli bi saznati u podne kada je Hajduk organizirao konferenciju za novinare gdje bi trebao biti predstavljen i novi sportski direktor, a nagađa se kako bi to mogao biti proslavljeni vatreni Mario Stanić

Mario Stanić novi je savjetnik Marina Brbića za sportsku politiku, a Ivan Kepčija novi sportski direktor Hajduka.

- Moramo obaviti razgovore s gospodinom Burićem. Prvo moramo razgovarati s njim, jer se odluke neće donositi ishitreno. Jako puno čimbenika odlučuje o odluci - rekao je Stanić. 

Ivan Kepčija je bio trener u omladinskom pogonu Dinama.

- Smatram da je to bila velika čast kao i što će sada biti čast raditi u Hajduku. Nadam se da će mi iskustvo iz Dinama pomoći - rekao je Kepčija. 

Hajdukovi navijači ne skrivaju svoje nezadovoljstvo i žele da Burić napusti klub, Trener bijelih najavio je svoj odlazak prije nekoliko dana. Na konferenciji za medije nakon utakmice s Istrom novinari su pitali Burića ostaje li na Hajdukovoj klupi. - Ne znam hoću li ostati na klupi, ja sam pogrešna osoba na to pitaje - rekao je Burić i dodao: - Vjerujem li u ostanak na klupi? Vjerujem samo u Boga.

>>> Pogledajte što je Kristijan Lovrić rekao nakon pobjede protiv Hajduka

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nekakav
nekakav
12:21 16.12.2019.

hajduk nema navijače. ni navijača. on ima gazde. tisuće njih. kako vode klub, takve i rezultate imaju, sportske i financijske.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:21 16.12.2019.

Drugi na tablici u prvenstvu a cijela drama!

ZA
zagi101
12:11 16.12.2019.

cirkus ide dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije