Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTINA VIDAKOVIĆ

Navijačica Dinama iz Stuttgarta: Volim Zagreb i Hrvatsku više nego cijelu Njemačku!

27.08.2019.
u 13:26

Jedva čekam. To mi je uvijek bila želja i sada napokon idem - kaže ona te nam otkriva tko joj je najzgodniji Dinamovac

Nogometaši Dinama danas će u Norveškoj protiv Rosenborga tražiti prolaz u Ligu prvaka. Navijači će s nestrpljenjem čekati kraj utakmice i nadati se prolasku te susretima s elitom europskog nogometa, a jedna navijačica bit će posebno uzbuđena

Kristina Vidaković rođena je u Stuttgartu prije 22 godine, ali vjerna je navijačica plavih. Uskoro planira doseliti u Zagreb gdje želi otvoriti svoju slastičarnicu. 

Foto: Instagram/Kristina Vidaković

- Tata me od malih nogu učio da je Dinamo svetinja. Svi navijamo za Dinamo osim mame, ona je Dalmatinka - kaže nam Kristina koja na svom Instagramu ne pokušava sakriti svoju ljubav prema Hrvatskoj, ali i zagrebačkoj momčadi. 

Foto: Instagram/Kristina Vidaković

Kaže i kako će joj se u nedjelju ispuniti velika želja jer će gledati svoje ljubimce na Poljudu protiv Hajduka.

Foto: Instagram/Kristina Vidaković

- Jedva čekam. To mi je uvijek bila želja i sada napokon idem - kaže ona te nam otkriva tko joj je najzgodniji Dinamovac.

Foto: Instagram/Kristina Vidaković

- Vidjela sam Amera Gojaka prije par dana i baš je zgodan ha-ha - otkriva Kristina koja će danas svim srcem biti uz plave. 

 

Ključne riječi

Komentara 16

WO
Wolfić
15:33 27.08.2019.

A zakaj je čudno da i cure u inozemstvu navijaju za Dinamo? Ima ih još 💙

MK
mksdk
19:15 27.08.2019.

Svatko tko voli Hrvatsku je dobrodošao, ma odakle dolazio. Svi koji ne vole Hrvatsku, makar bili iz Hrvatske, slobodno neka je napuste.

ZE
Zeljo1
18:03 28.08.2019.

Koji sve glupani komentiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije