Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Splitu

Navijači zviždali srpskoj himni i Duvnjaku koji je pozvao na korektno navijanje

Hrvatska - Srbija
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
12.01.2018.
u 20:59

I Domagoj Duvnjak je dobio zvižduke kada je uoči dvoboja pozvao navijače na korektno navijanje bez vrijeđanja srpskih igrača

Uoči utakmice Hrvatska - Srbija intonirane su himne. Veći dio dvorane u kojoj se okupilo 12.000 gledatelja na predstavljanju je izviždalo srpske igrače. Zviždalo se i tijekom intoniranja srpske himne "Bože pravde".

Zanimljivo, i Domagoj Duvnjak je dobio zvižduke kada je uoči dvoboja pozvao navijače na korektno navijanje bez vrijeđanja srpskih igrača.

Hrvatsku himnu pjevala je Klapa sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice.

Hrvatska - Srbija
1/18

Komentara 68

Avatar southman
southman
21:21 12.01.2018.

Jesu možda zdušno u glas trebali zapjevati " Bože pravde " !? Kako je bilo našima u Beogradu ??

BB
bbboriginal1968
21:15 12.01.2018.

Ovo je za nevjerovat, ocekivanja da ce cijela dvorana pjevat mars na Drinu se nisu ostvarila??? Pa kakvi smo mi to Hrvati ljudi???

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
21:13 12.01.2018.

jel novinar samo to zamjetio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije