Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavoljeli ga

Navijači žele Modrića u prvoj postavi protiv Borussije!

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
30.04.2013.
u 13:23

Valja istaknuti da je najviše glasova na vratarskoj poziciji dobio Iker Casillas, kojeg Mourinho baš i ne preferira u posljednje vrijeme

Madridski Real večeras na Santiago Bernabeuu dočekuje Borussiju iz Dortmunda u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Gosti u Madrid dolaze s prednošću od 4:1 iz prve utakmice pa će pred igračima kraljevskog kluba biti veliki izazov. A u najvažnijoj utakmici sezone hrvatski reprezentativac Luka Modrić trebao bi biti u prvih 11. Gotovo svi španjolski mediji najavljuju da će igrati u sredini terena u paru s Xabijem Alonsom. Pišu da ga je Mourinho upravo zbog večerašnjeg susreta odmarao u gradskom derbiju protiv Atletica, u kojem je naš nogometaš igrao svega 13 minuta.

Zanimljivo, i navijači žele Modrića u početnoj postavi. Iako su prije nekoliko mjeseci Modrića proglasili najgorim pojačanjem, čitatelji Marce u svom su glasovanju za početnih 11 protiv Borussije izrazili želju da Luka zaigra od prve minute. Valja istaknuti da je najviše glasova na vratarskoj poziciji dobio Iker Casillas, kojeg Mourinho baš i ne preferira u posljednje vrijeme. Ipak, Portugalac će na gol postaviti Diega Lopeza pa bi sastav Reala trebao izgledati ovako: Lopez – Essien, Varane, Ramos, Coentrao – Alonso, Modrić – Di Maria, Özil, Ronaldo – Benzema.

>>Stigla prinova: Luka Modrić dobio kćer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije