Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Navijači Vručinu smatraju boljim od Yeboaha

'spo 29. 01. 2010. Koprivnica Slaven Belupo prodao je Bojana Vrucinu u Hapoel Telaviv, Koprivnica Photo: Josip Maljak/PIXSELL'
'Josip Maljak/PIXSELL'
31.01.2010.
u 14:11

Bojan Vručina (25) od petka boravi u Izraelu, gdje se priključuje nogometašima Hapoela iz Tel Aviva, a čime ostvarju veliku želju igranja u inozemstvu.

Slaven Belupo dobiva odštetu od 300.000 eura. Neki smatraju da je to premalo, s obzirom na to da je Vručina nedavno potpisao novi ugovor s klubom do ljeta 2012. godine, dok drugi ističu da je to i dobra cijena pogleda li se napadačev učinak u posljednjih godinu dana, kada je pružio dosta blijedih partija.

Kako bilo, Vručina je transferom u Izrael ostvario veliku želju da se ponovno okuša u inozemstvu jer šestomjesečnu posudbu u njemačkom Duisburgu prije dvije sezone baš i ne pamti po dobrom. Doznajemo kako je ponuđenim uvjetima u Hapoelu iznimno zadovoljan te da jedva čeka da zaigra za trenutačno drugoplasiranu momčad izraelskog prvenstva i sudionika Europske lige. Vručina je u Izraelu dočekan kao velika zvijezda i navijači telavivskog Hapoela od njega imaju velika očekivanja. – Vručina je stvarno dobar igrač, mnogo bolji od Samuela Yeboaha (otišao u belgijski Genk!) – komentirao je jedan Hapoelov navijač kompilaciju Bojanovih pogodaka na internetu.

Vručina je za Slaven Belupo, u kojem je od 2004., u Prvoj HNL odigrao 150 utakmica i zabio 46 pogodaka, dok je dres farmaceuta ukupno nosio 199 puta i pritom 62 puta tresao protivničku mrežu. Ima šest nastupa za mlade, a jednom je bio i u kadru A-reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije