Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Navijači u strahu: Real se sprema na igru bez Luke Modrića

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.09.2018.
u 13:59

Modrić će uskoro napuniti 33 godine te je na pragu mirne mirovine i neminovnog odlaska iz kluba što otvara velike brige čelnicima madridskog sastava

Luka Modrić je od svog dolaska u Madrid postao jedan od ključnih Realovih igrača. Hrvatski kapetan vodi igru kraljevskog kluba te je svakako jedan od najzaslužnijih za podvig Madriđana, četiri osvojena naslova Lige prvaka u pet godina.

No Realovi navijači su u strahu. Modrić će uskoro napuniti 33 godine te je na pragu mirne mirovine i neminovnog odlaska iz kluba što otvara velike brige čelnicima madridskog sastava.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Jedan od najtiražnijih španjolskih sportskih listova Marca toj temi posvetio poseban članak u kojem se lamentira o tom što će Lukin odlazak značiti za Real, piše Goal.

Morat će se mijenjati cijeli sustav igre, a španjolski novinari su uvjereni da je baš zbog uigravanja novih kombinacija Modrić ostao na klupi u ogledima protiv Getafea i Girone.

Ulogu hrvatskog veznjaka trebao bi preuzeti Isco, no Lopetegui je svjestan kako španjolski reprezentativac ne može u potpunosti zamijeniti Modrića.

Bez Luke u Madridu više ništa neće biti isto.

Ključne riječi

Komentara 17

DM
drazen.muhvic
14:56 04.09.2018.

Kako je lijepo svaki dan u svakom pogledu sve više i više pretjerivati...

BO
Bozovic
15:19 04.09.2018.

hahahaaahaa Dobar si

ST
staromlad
21:35 04.09.2018.

I neka ih je strah!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije