Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojili kup

Navijači u nevjerici: Evo što se dogodilo tijekom penala u Širokom

Široki Brijeg
Foto: Foto VL BiH
1/5
18.05.2017.
u 09:59

Tijekom izvođenja kaznenih udaraca uzavrelo je ozračje na tribinama Pecare, a i gledatelji pred malim ekranima s velikim su nestrpljenjem čekali ishod. A onda je uslijedilo iznenađenje – reklame!

Široki Brijeg treći put u povijesti osvojio je Kup BiH. U uzvratnoj utakmici finala Širokobriježani su protiv Sarajeva na svojoj Pecari nadoknadili zaostatak iz prve utakmice (0:1), pa su pobjednika odlučivali jedanaesterci.

Igrači domaće momčadi bili su smireniji, a prava je erupcija oduševljenja nastala kad je Čabraja zabio za pobjedu...

Tijekom izvođenja kaznenih udaraca uzavrelo je ozračje na tribinama Pecare, a i gledatelji pred malim ekranima s velikim su nestrpljenjem čekali ishod. A onda je uslijedilo iznenađenje – reklame! 

Gledatelji su umjesto lutrije kaznenih udaraca koji su odlučivali o pobjedniku gledali promidžbeni program.

Nesvakidašnja situacija izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama i čeka se objašnjenje Arenasporta koji je prenosio utakmicu.

Komentara 6

MO
mobitel20
11:00 18.05.2017.

Bravo Siroki ! A to sto je "u Jugi imao samo duhansku postaju" sve govori o Jugi a nista o Sirokom Brijegu. Mnogi iz Saraj'va bi htjeli da je tako i danas...ali ne bu islo!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:12 18.05.2017.

Ništa na ne smije iznenaditi (za reklame i Tv).Čestitam Širokom na osvajanju kupa.🏆🥇

Avatar wakanda
wakanda
11:32 18.05.2017.

Cestitke nasim prijateljima iz Sirokog na osvajanju kupa. Atmosfera je bila fantasticna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije