Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Slavonskog Broda

Navijači se potukli na autocesti? Policija privela nekoliko osoba

Odmorište na autocesti A3 kraj Slavonskog Broda
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/8
03.11.2019.
u 10:31

Policija je oko 22 sata dobila dojavu o tučnjavi više muških osoba, izašli su na teren i priveli nekoliko ljudi

Policija u Slavonskom Brodu privela je više osoba u subotu navečer nakon masovne tučnjave na odmorištu Marsonija Jug na autocesti A3, pišu 24 sata.

Policija je oko 22 sata dobila dojavu o tučnjavi više muških osoba, izašli su na teren i priveli nekoliko ljudi. Tijekom nedjelje nastavit će se kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdilo radi li se o navijačima. 

>> Odmorište na autocesti A3 kraj Slavonskog Broda gdje je došlo do masovne tučnjave navijača

Odmorište na autocesti A3 kraj Slavonskog Broda
1/8

Još nije poznato je li u obračunu bilo ozlijeđenih. Više detalja znat će se nakon kriminalističke obrade.

Sličan incident dogodio se prošlog vikenda kod odmorišta Ježevo, kada je došlo do blokade autoceste A6. Tamo su se trebale obračunati dvije napadačke skupine.

Pedesetak maskiranih osoba blokiralo je autocestu kod odmorišta, a radilo se o navijačima zagrebačkog Dinama, koji su navijačima Osijek priredili vatreni doček.

Kasnije su se pojavile snimke na kojim se vidi kako po zaustavnom traku trče maskirani nogometni huligani u tamnoj odjeći, s palicama i letvama.

A u srijedu su u Zagrebu napadnuti Hajdukovi navijači, a incidentu je teško ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca koji je završio u bolnici.

Skupina od petnaestak huligana dotrčala je do hajdukovaca koji su pokušavali zamijeniti gumu na automobilu koja je bila probušena nožem i krenula ih tući. Bili su maskirani i naoružani palicama. 

Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Ključne riječi

Komentara 18

J2
Jarac_26
12:01 03.11.2019.

Pusti te ljude. Neka uzivaju. Daj te im zeljeznih šipki. A i kamenje nije loše. Samo od pola kile i više.

CR
creedence1954
11:41 03.11.2019.

Ne treba ih tako zvati. Nisu to navijacke skupine nego skupine praznoglavih izgubljenih jadnika koji, ako treba, na silu zele biti dio necega.

DU
Deleted user
11:32 03.11.2019.

Kazne su preblage za taj ološ. Drastične kazne bi vrlo brzo iskorijenilo to zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije